Binnen 6 weken financieel grip op jouw zorgpraktijk

Ontdek de sleutels voor een financieel stabiele en gezonde praktijk

Verhoog je omzet en winstgevendheid

Versterk je positie in de markt, verhoog je naamsbekendheid en laat je praktijk financieel groeien dankzij slimme strategieën.

Duurzame financiële strategieën

Ontdek hoe je efficiëntieverbeteringen toepast en slim op kosten bespaart zonder in te leveren op zorgkwaliteit. 

Houd financieel grip en overzicht

Leer hoe je controle krijgt over je financiële situatie en hoe je financiële uitdagingen aanpakt en zelfs voorkomt. 

Stabiel blijven in de huidige tijden 

In de afgelopen 19 jaar heb ik vele praktijkhouders zien worstelen met hun praktijkvoering. Gevarieerd van kleine praktijken tot grotere praktijken en ketens. Zowel startende praktijken als gevorderde praktijken heb ik geholpen van financieel dieptepunt richting een gezonde winstgevende praktijk. Daarnaast heb ik samen met praktijkhouders een aantal praktijkverbouwingen mogen begeleiden en nieuwe praktijkruimten gerealiseerd en teams samengesteld. 


Het is geweldig om praktijken te zien groeien. Maar in mijn ogen moest het mogelijk zijn om meer praktijken tegelijk te helpen. Daarom besloot ik om mijn koers te wijzigen en zoveel mogelijk praktijkhouders- en managers te bereiken en te helpen aan een succesvolle en winstgevende toekomst met hun praktijk. 


Het moest anders...


Want vooral in deze tijden met zoveel druk op de zorgsector, zijn stabiliteit en toekomstbestendigheid de voornaamste sleutelwoorden voor praktijkhouders. Het is niet voor niets dat praktijkhouders overwegen eerder te stoppen met hun praktijk. En dat praktijkmanagers steeds vaker kiezen voor een andere carrière.


Dit vraagt om een andere aanpak...

19

Jaar ervaring

75+

Zorgprofessionals succesvol geholpen

100+

Gratis tips voor praktijksucces

Duurzaam oplossen voor de lange termijn

Deze bijzondere tijden vragen om een unieke aanpak. Eerlijk is eerlijk, het motto "gewoon blijven doen waar je goed in bent, dan komt het vanzelf goed" is echt passé. Ik was zelf op deze wijze opgevoed, maar heb in de jaren ontdekt dat de realiteit toch echt anders is. 


Er wordt veel van je gevraagd als praktijkhouder. Veerkracht en aanpassingsvermogen zijn een understatement. Vandaag de dag ben je niet meer alleen leuk bezig met het leveren van patiëntenzorg en samenwerken in je team. 


Alles wordt van jou als praktijkhouder verwacht. Je hebt veel verantwoordelijkheden erbij gekregen, er wordt van je verwacht dat je blijft voldoen aan de kwaliteitseisen en wet- en regelgevingen die bijna niet meer te overzien zijn door alle continue veranderingen. 

Aan al deze aanpassingen zit ook een prijskaartje. En wanneer je "gewoon" blijft doen waar je goed in bent, zal je op financieel gebied uiteindelijk niet meer mee gaan groeien.


En financieel stil staan is wel het laatste wat je wilt... 


Daarom help ik zoveel mogelijk praktijkhouders met een duurzame oplossing voor de lange termijn. Waardoor het weer mogelijk wordt voor praktijkhouders om toekomstgericht te werken aan een stabiele en winstgevende praktijk. 

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zoveel inzichten!

Ik had nooit verwacht dat ik zoveel inzichten kon krijgen in zo'n korte tijd. Ik ben hier echt heel dankbaar voor. Door dingen anders aan te pakken en anders te leren kijken naar situaties, heb ik grip gekregen op mijn financiën en efficiënt kosten kunnen besparen, met positieve gevolgen voor mijn praktijk. Ik had niet gedacht dat ik op een efficiënte manier zoveel kon besparen. De samenwerking in het team is drastisch verbeterd en geprofessionaliseerd. Het leuke is, dat ik ook effect zie in mijn patiëntenbestand dat nu ook begint te groeien. Alles heeft invloed op elkaar. Het is bijna een sport geworden om aan mijn praktijk te werken. Ik kan dit echt enorm aanbevelen! 

Creëer jouw financieel gezonde en groeiende praktijk

Van zorg naar groei dankzij Financieel meesterschap

 • Ontdek hoe je snel grip en overzicht krijgt in je financiën
 • Leer strategieën om financieel gezond te worden en te blijven
 • Ontdek krachtige manieren om financieel te groeien met je praktijk
 • Word meester in het beheren van je praktijkfinanciën
 • Krijg controle over je financiële doelen en ambities voor de toekomst
 • Werk aan kosten besparingen zonder in te leveren op de kwaliteitszorg
 • Ontdek hoe je in de toekomst beter bestand kun zijn tegen economische omstandigheden
 • Krijg onbeperkt toegang tot de toolkit vol templates en voorbeelden voor financieel succes
 • Ontdek hoe je financiële risico's en fouten kunt voorkomen
 • Leer hoe je praktijk prestaties gericht kunt verbeteren
 • Ontdek hoe je meer patiënten aantrekt in je praktijk
 • Leer hoe je investeringen mogelijk maakt en weloverwogen beslissingen hierin kunt nemen

Waarom kiezen voor dit programma?

Uniek voor praktijkhouders

Je krijgt in deze cursus alle stappen van A tot Z die je nodig hebt om financieel stabiel en gezond te kunnen worden met jouw praktijk. Daarnaast krijg je templates, ideeën en strategieën voor bijvoorbeeld kosten besparingen en het verhogen van je omzet, zodat je ze direct kunt toepassen en resultaten kunt bereiken met jouw praktijk!

Passie en plezier behouden in je praktijk

Je bent een gedreven zorgprofessional in jouw vakgebied en bent met passie begonnen aan een eigen praktijk. Je wilt groeien en mooie resultaten bereiken ook voor je patiënten. Dankzij financieel meesterschap kun je weer met plezier en zonder financiële zorgen ondernemen in jouw praktijk. Krijg de grip en rust die je als praktijkeigenaar verdient. 

Alle extra's die je krijgt:


 • Een Toolkit gevuld met templates en strategieën die je direct kunt toepassen in de praktijk
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de Academy
 • Je krijg onbeperkt toegang tot de Community, waar je in contact komt met andere praktijkhouders
 • Gratis ondersteuning van mij in de Academy, wanneer je vragen hebt of vastgelopen bent

299,-

€ 197,-

Financieel meesterschap in de praktijk

Zoveel mogelijk praktijkeigenaren in de zorg helpen om financieel stabiel te worden met hun praktijk. Dat is mijn uitgangspunt en de reden dat ik deze cursus aanbied voor slechts €197,- excl. btw. die jij binnen korte tijd al hebt terug verdient zodra je hiermee direct aan de slag gaat. 


Heb je mijn programma binnen 14 dagen uitgeprobeerd en werkt het niet voor jouw praktijk? Dan krijg je je geld gewoon terug. 


Kies je vandaag voor financieel meesterschap, dan heb je direct de eerste stap gezet richting een winstgevende toekomst met jouw praktijk! 

 • - Veel gestelde vragen -

  Is de cursus wel geschikt voor mijn praktijksituatie of sector?

  Financieel meesterschap is geschikt voor alle soorten praktijken en organisaties binnen de humane- en dierenzorg. 
  Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

  Het advies is om wekelijks ten minste 2 uur aan de cursus te besteden om direct effectieve stappen te kunnen zetten in je praktijk. Je kunt de cursus afronden in 6 tot 8 weken. Financiële organisatie is echter een terugkomend proces waar je regelmatig mee bezig moet blijven om overzicht te blijven houden in je praktijk. Daarom is het fijn dat je onbeperkt toegang hebt tot de Academy en alle lessen en templates kunt blijven gebruiken.   Hoe werkt het 14 dagen garantiebeleid? 

  Financieel meesterschap levert gegarandeerd resultaten op. Mocht het toch zo zijn dat je les 1 en 2 hebt gevolgd en gemaakt, maar geen resultaten hebt bereikt? Neem dan contact met mij op, dan krijg je je geld terug.   Zijn er vereisten voor deelname aan de cursus?

  Er zijn geen vereisten. Je kunt ieder moment instappen en het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde praktijken, kleine en grote praktijken.   Samen aan de slag voor jouw financieel gezonde praktijk?