Praktijksucces voor praktijkhouders in de zorg

Samen stap-voor-stap richting jouw winstgevende toekomst 

Wat je kunt bereiken in 16 weken

Financiële grip en groei

Leer hoe je financieel grip en overzicht houd en welke efficiënte strategieën je kunt inzetten om financieel te groeien met jouw praktijk. Ontdek hoe je meer patiënten kunt aantrekken in je praktijk, je marktpositie kunt versterken, je dienstverlening kunt verbeteren, hoe je financiële uitdagingen aanpakt, slim kosten kunt besparen zonder in te leveren op de kwaliteitszorg, welke tools je kunt gebruiken om eenvoudig financieel overzicht te houden, hoe je weloverwogen beslissingen kunt nemen rondom investeringen en hoe je financiële risico's kunt voorkomen. Je krijgt alle tools voor creëren van een financieel gezonde praktijk. 

Grip op je praktijkorganisatie

Wordt meester in jouw praktijkorganisatie. Je krijgt alle handvatten om structuur te creëren, productiviteit op de werkvloer te verhogen, patiënten ervaring te verbeteren, praktijkbeheer en planning te optimaliseren. Ontdek hoe je laagdrempelig en effectief leiderschap kunt toepassen op de werkvloer en hoe je snel kunt schakelen in onverwachte situaties. Profiteer van concurrentievoordeel door een efficiënte praktijkvoering, leer hoe je effectief beslissingen kunt nemen en problemen kunt oplossen. Ontdek hoe je een overzichtelijke en eenvoudige praktijk- en personeelsadministratie kunt beheren.

Weer met passie ondernemen

Voorkom stress en leer hoe je veerkracht kun ontwikkelen en praktijkdoelen daadwerkelijk kunt bereiken. Leer hoe om te gaan met de druk op de zorgsector en hoe je ondanks de voortdurende veranderingen rondom wet- en regelgeving en kwaliteitseisen zoveel mogelijk hieraan kunt blijven voldoen. Ontdek hoe je jouw missie en waarden kunt vertalen in jouw praktijk op jouw manier en krijg alle bouwstenen voor jouw praktijksucces. Leer welke strategieën je kunt inzetten om het maximale uit jezelf te halen en met plezier onderneemt in de praktijk!  

Patiëntgerichte zorg optimaliseren

Ontdek de sleutels voor heldere communicatie tussen zorgverlener en patiënt. Profiteer van gratis marketing door middel van patiëntgerichte zorg en leer hoe je je patiënten centraal stelt in jouw praktijk. Je krijgt strategieën om je agenda wachttijden te verminderen voor je patiënten en je leert hoe je zorg om maat kunt leveren. Verhoog de patiënttevredenheid en krijg handvatten om de zorgkwaliteit in jouw praktijk te  verbeteren. Leer hoe je de bewustwording van je patiënten kunt verhogen, het vertrouwen kunt bevorderen en hoe je de continuïteit van zorg kunt waarborgen. 

Een stabiel en gemotiveerd team creëren 

Leer hoe je personeelsverloop kunt verminderen, meer motivatie en betrokkenheid creëert vanuit je team en hoe je frequent ziekteverzuim kunt voorkomen. Ontdek strategieën om nieuwe gekwalificeerde medewerkers aan te trekken, hoe je delegeert en verantwoordelijkheden overdraagt. Ik neem je mee in het creëren en behouden van een positieve werkcultuur en hoe je effectief communiceert met je team. Bereik optimale werkprestaties en bouw aan een duurzame relatie met je team.

Balans in werk en vrijetijd

Zet jezelf in het middelpunt door te werken aan je mindset en ontdek de formules voor het bereiken van langdurig persoonlijk- en professioneel succes. Leer timemanagement eigen maken en efficiënter te ondernemen en managen. Je krijgt de tools om succesvol te delegeren en leert innovatief en creatief denken. Leer hoe je zelf een gezonde werk-privé balans kunt bereiken en hoe dit bijdraagt aan jouw praktijksucces.

Meer rust, plezier en overzicht dankzij praktijksucces

Tijdens de cursus praktijksucces leer je van A tot Z wat je nodig hebt om een winstgevende toekomst op te bouwen met jouw praktijk. Onderwerpen als hoe je je praktijk financieel stabiel en gezond kunt krijgen, financieel kunt laten groeien, hoe je je praktijk kunt managen zonder in te leveren op je patiëntenzorg, hoe je kunt bouwen op je team, en hoe je meester wordt in leiderschap. Aan het einde van dit traject heb jij de touwtjes volledig in handen als het gaat om je team, de organisatie en patiëntenstroom, waardoor je weer met passie en plezier kunt ondernemen met jouw praktijk.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor praktijkhouders in de zorg die zijn vastgelopen en heel graag willen werken aan de groei en het succes van hun praktijk. Ontdek de sleutels tot praktijksucces en leer hoe je een winstgevende toekomst kunt opbouwen. Verken effectieve strategieën en krijg waardevolle inzichten, zodat je het maximale uit jouw praktijk kunt halen.

Voor wie is dit programma geschikt? 

Praktijksucces is geschikt voor alle praktijkhouders in de zorg die:


 • Zijn vastgelopen en ontzettend graag willen werken aan een succesvolle en winstgevende praktijk
 • Een andere aanpak willen voor hun praktijk
 • De communicatie op de werkvloer willen verbeteren
 • Hun praktijk financieel gezond willen krijgen en financieel willen laten groeien
 • Balans willen creëren in hun werk en vrijetijd
 • Tegen personeelsverloop- en problemen aan lopen en daar van af willen
 • De zorgkwaliteit in hun praktijk willen optimaliseren
 • Rust, grip en overzicht willen krijgen en behouden in de praktijk
 • Slimmer en efficiënter willen werken in plaats van harder
 • Af willen van onrust op de werkvloer
 • Meer betrokkenheid en motivatie willen creëren vanuit het team 
 • Hun patiëntenbestand en omzet willen laten groeienErvaringen van praktijkhouders en praktijkmanagers

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Eindelijk beter georganiseerd

Dit programma kwam voor mij echt op het juiste moment. Alles wordt hierin behandeld en Michelle maakt tijd voor je wanneer je vast loopt. Ze kan direct en confronterend zijn, maar ze weet precies te benoemen wat je nodig hebt om verder te komen, en dat heeft mij echt enorm veel opgeleverd. De samenwerking tussen mij en mijn praktijkmanager is verbeterd en de boel is gestructureerd en georganiseerd. Dit had ook een positief effect op mijn medewerkers, meer begrip, betere communicatie en de productiviteit is enorm gestegen. We zitten in een stijgende lijn, echt top! 

Zoveel inzichten!
Ik had nooit verwacht dat ik zoveel inzichten kon krijgen in zo'n korte tijd. Ik ben hier echt heel dankbaar voor. Door dingen anders aan te pakken en anders te leren kijken naar situaties, heb ik grip gekregen op mijn financiën en efficiënt kosten kunnen besparen, met positieve gevolgen voor mijn praktijk. Ik had niet gedacht dat ik op een efficiënte manier zoveel kon besparen. De samenwerking in het team is drastisch verbeterd en geprofessionaliseerd. Het leuke is, dat ik ook effect zie in mijn patiëntenbestand dat nu ook begint te groeien. Alles heeft invloed op elkaar. Het is bijna een sport geworden om aan mijn praktijk te werken. Ik kan dit echt enorm aanbevelen! 

Enorm veel geleerd

Ik ben al wat jaren praktijkmanager en liep steeds tegen dezelfde problemen en frustraties aan op de werkvloer. Het is zo fijn dat Michelle zoveel kennis en ervaring deelt waardoor je jezelf echt ontwikkelt. Ze weet als geen ander wat er op een werkvloer in een praktijk gebeurt en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast maakt ze altijd even tijd voor je als je ergens mee zit of niet verder komt. Mijn werk is echt zoveel plezieriger geworden door alles wat ik heb geleerd. Ik heb nu een stuk minder druk op mijn schouders en de communicatie op de werkvloer en met de praktijkhouder is echt veel beter geworden. Dankjewel Michelle!

De sleutels tot een succesvolle praktijk

De belangrijkste sleutels tot een succesvolle praktijk zijn mindset, energie, eigenwaarde, leiderschap en doorzettingsvermogen. Als deze essentiële onderdelen niet in evenwicht zijn, dan is de kans op welk succes dan ook zeer klein. Daarom vormen deze onderdelen het fundament van dit cursusprogramma.


Waar sta je nu, waar wil je naartoe? En wat heb je ervoor over om dit te kunnen bereiken? 

De voordelen van de Uw zorg mijn zaak community

Profiteer van de Uw zorg mijn zaak community! Raak in verbinding met gelijkgestemden, die net als jij ontzettend graag willen werken aan een succesvolle en winstgevende praktijk. Deel je praktijkervaringen, vragen, ideeën, knelpunten en successen. 


In de community kun je naast het online programma ook live seminars of video meetings bijwonen over recente onderwerpen of vraagstukken


Zie ik je in de community? 


Wat zit er allemaal in het programma? 

 • Leer hoe je je praktijk financieel stabiel krijgt en financieel kunt groeien
 • Financiële uitdagingen aanpakken en risico's voorkomen
 • De formules voor praktijksucces
 • Werken aan je mindset en energie
 • Leer hoe je meer patiënten aantrekt en je markpositie versterkt
 • Ontdek hoe je grip krijgt op je praktijkorganisatie
 • Structuur creëren en de productiviteit op de werkvloer verhogen
 • Wordt meester in leiderschap
 • Meer betrokkenheid en motivatie creëren vanuit je team
 • Frequent ziekteverzuim voorkomen
 • Krijg alle tools om je praktijkbeheer en planning te optimaliseren
 • Ontdek hoe je veerkracht kunt ontwikkelen en stress kunt voorkomen
 • Breng je missie en waarden tot uiting in de praktijk
 • De sleutels voor heldere communicatie in je team en tussen zorgverlener en patiënt.
 • Handvatten om de zorgkwaliteit in jouw praktijk te verbeteren
 • Leer hoe je de patiënttevredenheid kunt verhogen en vertrouwen kunt bevorderen
 • Ontdek hoe je personeelsverloop kunt verminderen
 • Leer hoe je een gezonde werk-privé balans kunt bereiken
 • Ontdek hoe je slimmer en efficiënter kunt werken in plaats van harder 
 • Leer succesvol delegeren en verantwoordelijkheden overdragen

En meer: 

2x een coaching gesprek van 30 minuten
Uitgebreid lesmateriaal bestaande uit video's, audio's, presentaties en documentatie
Bijwonen van live seminars en videocalls
Onbeperkt toegang tot de Academy en Community met gelijkgestemden
Toolkit vol templates om te gebruiken in de praktijk
€ 1599,-
€ 697,- excl. btw

Praktijksucces Nieuwjaarsactie!

Ontdek de sleutels tot praktijksucces en leer hoe je een winstgevende toekomst kunt opbouwen. Verken effectieve strategieën en krijg waardevolle inzichten, zodat je het maximale uit jouw praktijk kunt halen. Profiteer nu nog van de ruime korting!

Liever die stok achter de deur met

1-op-1 begeleiding?

Kies voor VIP Praktijksucces

Gaan we samen aan de slag voor jouw praktijksucces?

Liever eerst weten of wij een match zijn? Plan een  gratis groeigesprek!