Voor praktijkmanagers

Bereik maximaal werkplezier in je functie als praktijkmanager in de zorg

Ontdek het cursusprogramma voor praktijkmanagers

Je positie in evenwicht houden

Ontdek hoe je jouw functie zonder verlies van leiderschap op een laagdrempelige manier kunt uitoefenen.

Praktijkmanagement op hoger niveau

Leer je eigen werkprocessen en dat van je team te optimaliseren en hoe je onder druk topprestaties kunt blijven leveren.

Meester in timemanagement

Optimaliseer je werk met rust en overzicht in de praktijk dankzij slim en effectief timemanagement.

De touwtjes in handen dankzij een uniek programma

Zelf het wiel uitvinden is iets wat ik als praktijkmanager vaak heb gedaan. Hoewel ik collega's om hulp had kunnen vragen, wilde ik liever zoveel mogelijk zelf uitzoeken. Het was misschien een uitdaging, maar hierdoor was ik wel in staat om unieke vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van praktijkmanagement en ondernemen. Veel van wat ik op de werkvloer heb geleerd, werd niet gedekt in de "standaard" managementopleidingen. Begrijp me niet verkeerd, deze opleidingen zijn uitstekend voor de basis, maar in de praktijk verlopen situaties zelden volgens het boekje. Dit zal je ongetwijfeld herkennen.

Ik wilde juist zoveel mogelijk leren van afwijkende, niet-standaard situaties die je alleen in de praktijk tegenkomt. Dit heeft me geholpen om snel te kunnen schakelen en managen. Bovendien ben ik zelf zorgverlener geweest, dus ik weet als geen ander hoe je alle ballen in de lucht moet houden. Zeker in deze hectische tijden wordt er veel van je gevraagd, vooral in de zorg.

Rust, overzicht en jezelf blijven uitdagen zijn cruciale factoren om plezier te houden in je werk. 

Mijn passie is om praktijkmanagers te helpen het maximale uit hun werk en de praktijk te halen door mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk te delen. Stel je voor dat ik jou kan helpen om next level te gaan op het gebied van praktijkmanagement?

Ik gun jou enorm veel werkplezier!

Heeft jouw praktijkmanager tijdelijke ondersteuning nodig?

Je houd van je werk, maar je weet dat...

  • Er meer uit je functie te halen valt 
  • Het soms een uitdaging is om je functie in evenwicht te houden op de werkvloer
  • Goed blijven presteren een uitdaging is door de werkdruk
  • Je niet continu "aan" wilt staan 
  • De communicatie op de werkvloer niet optimaal verloopt 
  • Je door tijdsdruk niet altijd meer rond komt qua timemanagement
  • Door gebeurtenissen op de werkvloer het regelmatig anders loopt
  • Je toe bent aan zelfontwikkeling en next level management
  • De samenwerking met de praktijkhouder beter kan dan het nu is
  • Je tegen situaties aan loopt waarbij je zelf het wiel moet uitvinden

In 12 weken naar praktijkmanagement op hoger niveau

Optimaliseer je leiderschap skills

Leer hoe je effectief leiderschap nog beter kunt ontwikkelen binnen de praktijk en hoe je kunt werken aan het bevorderen van een positieve werkcultuur. Ontdek hoe je samen met de praktijkhouder besluitvorming en probleemoplossing kunt verbeteren en hoe je taken en verantwoordelijkheden effectief kunt delegeren op de werkvloer. 

Jouw positie in evenwicht

Ontdek hoe je je team kunt verbinden voor nog meer betrokkenheid, zonder je leiderschap te verliezen. Hoe zorg je ervoor dat werkverhoudingen niet verstoord worden en je toch op een positieve en laagdrempelige manier met elkaar kunt omgaan? 

Noodgevallen en crisismanagement

Hoe handel je in noodsituaties? Ook wanneer je niet in de praktijk aanwezig bent. Leer welke procedures en protocollen nodig zijn en hoe je de veiligheid waarborgt van de patiënten en medewerkers. Leer hoe je de bescherming van medische gegevens en de privacy van patiënten kunt waarborgen tijdens noodsituaties. 

Aanpassen in praktijkmanagementstrategieën

Leer hoe je de algehele werkprocessen kunt verbeteren voor jezelf en binnen je team, wat je kunt doen aan het verbeteren van de zorgkwaliteit en patiëntveiligheid. Ontdek de strategieën voor veranderingsmanagement met behoud van een positieve werksfeer. 

Optimaal financieel beheer

Leer overzicht te houden in de financiële stromen van de praktijk en alles rondom efficiëntieverbetering wat betreft kosten en tijd. Ontdek alles over budgettering, facturering, factureringssystemen en het optimaliseren van inkomsten.

Effectief communiceren

Krijg alle tools om effectief te communiceren richting medewerkers en met patiënten. Leer technieken toe te passen om de communicatie intern binnen het team te verbeteren, 

Level up Mentorship

Dit unieke en waardevolle programma geeft je alle tools en handvatten om het maximale uit jou als praktijkmanager te halen. Het omvat namelijk juist de onderdelen die je niet terugvindt in de standaard managementopleidingen. Naast een schat aan kennis die je van mij mee krijgt, leer je situaties aan te pakken en tegelijkertijd regie en overzicht te behouden. Level up mentorship is geschikt voor zowel beginnende als ervaren praktijkmanagers in de zorg.


Voer je als praktijkhouder het praktijkmanagement zelf uit? Of wil je dit gaan doen? Dan is dit programma een absolute meerwaarde om te volgen!

Wat klanten hebben ervaren

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Alle kennis in huis
Ik heb zoveel gehad aan de coaching en adviezen van Michelle. Ik ben in korte tijd enorm gegroeid als manager. Taken worden nu moeiteloos opgepakt door het team en de communicatie tussen mij en de praktijkhouder is aanzienlijke verbeterd. Ik ben echt ontzettend blij en heb weer volop plezier in mijn werk! 

Ik heb weer grip 

Ik heb besloten om het management in mijn eigen praktijk te gaan doen, maar ik liep tegen flink wat vaardigheden aan die veel tijd kosten. Dankzij de lessen van Level up, heb ik nu veel meer overzicht en vooral geleerd dat bepaalde taken veel makkelijker kunnen dan ik dacht, 

Ervaar de online Academy van Uw zorg mijn zaak 

Profiteer van de Uw zorg mijn zaak online Academy! Raak in verbinding met gelijkgestemden, die net als jij graag willen groeien en ontwikkelen op het gebied van praktijkmanagement. Deel je praktijkervaringen, vragen, ideeën, knelpunten en successen. 


In de Academy kun je naast het online programma ook live seminars of video meetings bijwonen over recente onderwerpen of vraagstukken op jullie verzoek. 


See you in de Academy!

Wat krijg je bij Level up: 

2x 1-op-1 coaching gesprek van 30 minuten

Onbeperkt toegang tot de Uw zorg mijn zaak Academy en Community

Uitgebreid lesmateriaal bestaande uit video’s, audio’s, documentatie en presentaties
Effectieve tools om te gebruiken in de praktijk
Bijwonen en terug kijken van live seminars en video meetings
€ 1599,-
€ 647,-

Level up Mentorship voor praktijkmanagers in de zorg

Ben je op zoek naar manieren om jouw werkprocessen als praktijkmanager te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en het team tevredener te maken, terwijl je ook nog eens de winstgevendheid van de praktijk verhoogt? Dan is dit programma iets voor jou. Je krijgt begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van jouw praktijkmanagementvaardigheden, zodat je het maximale uit je functie kunt halen en kunt werken aan je toekomstige succes. Investeer in jezelf en verbeter je praktijkmanagementvaardigheden vandaag nog.

Wil je weten of level up voor jou geschikt is of heb je andere vragen? Plan een gratis groeigesprek!